Rrugëtimi i një puthje. Truri dhe misteri i një puthje.

Nga Dr. Fatjona R. Lubonja Ed.D “Një puthje” është përshkruar në mënyrën më romantike nga regjizori i shquar Italian, Giuseppe Tornatore ne filmin e tij Cinema Paradiso (1988, It./Fr.). Ashtu si puthjet romantike të montazhuara në monologun e karakterit të filmit qëndruan në memorjen e tij, ashtu qëndron dhe një puthje në memorjen e trurit.... Continue Reading →

A Point of View: The World of Dyslexia

By Fatjona R. Lubonja© The city loved to flirt with the night, letting her go slowly. Nothing was in the rush, even the sunrise. The cable stones would reflect back the shadows of everything left behind. The linear perspective of the dimensional world during the day was abandoned by the continuous geometric deformation during the... Continue Reading →

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: